"Αξιζει να αναφερουμε πως το περιοδικο για υποψηφιους η νεους γονεις 0-6 ηδη απο τον Απριλιο μαζι με καθε τευχος βαζει DVD με τις ιστοριες του Καραγκιοζη απο το μεγαλο Καραγκιοζοπαικτη Θαναση Σπυροπουλο οταν επαιζε στην ΕΡΤ2 το 1987 με την εκπομπη "Χρονια συντροφια με το Καραγκιοζη". Ηδη κυκλοφορει το 2ρο dvd με το εργο "Ο Καραγκιοζης στο διαστημα" που ειναι κυριολεκτικα εκπληκτικό με ολη τη σημασια της λεξης. Ειναι συλλεκτικα αυτα τα dvd και δε πρεπει να λειπουν απο κανενα που αγαπαει αυτη τη λαικη μας τεχνη."
Το ίδιο άτομο που παρουσιάζει την έκδοση, μας ενημερώνει συμπληρωματικά:
"Πολυ καλη κινηση απο το κυριο Σπυροπουλο. Επειδη ειχα τη τυχη να παω στο θεατρακι του στο Γαλατσι πριν απο μερικες εβδομαδες μου ειπε πως το αρχικο φιλμ απο την εκπομπη το εχει κρατησει εκεινος και στην ΕΡΤ εδεινε της κοπιες και ετσι το υλικο ευτυχως δε χαθηκε. Το μονο κακο ειναι πως εχουν κοψει τη πολυ ωραια εισαγωγη που ακουγεται το τραγουδι "Ειμαι εγω ο Καραγκιοζης" που το τραγουδα ο μεγαλος καραγκιοζοπαικτης Φριξος Γαζεπιδης. Μαλιστα στο 2ρο DVD του περιοδικου με το εργο "Ο Καραγκιοζης στο διαστημα" φανηκε μολις 1 δευτερολπετο απο την αρχη της εισαγωγης της εκπομπης καπου στη μεση του εργου και αυτο εγινε μαλλον λογω λαθους στο μονταζ αφου ηθελαν να τη βγαλουν τελειως."
Βέβαια, εγώ βρήκα τα τεύχη Απριλίου και Μαΐου, αλλά και τα δύο είχαν το ίδιο DVD "Ο Καραγκιόζης στο Διάστημα", παρ' ότι του Απριλίου είχε στο εξώφυλλο του περιοδικού τον τίτλο "Ο Καραγκιόζης Δικηγόρος". Συνοδεύονται από ένα παλιό τεύχος του περιοδικού 0-6 που είναι εντελώς άσχετο με το Θέατρο Σκιών και από ένα φυλλάδιο δισέλιδο που μπαίνει σαν εξώφυλλο και αναφέρει τον τίτλο του έργου του DVD, τη βιογραφία του Σπυρόπουλου και την ιστορία του Θεάτρου Σκιών.
Εκτός των παραπάνω, επειδή έψαξα λίγο στο Internet για άλλα DVD ή VCD του κ. Σπυρόπουλου, είδα πως κυκλοφόρησαν κάποια την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2005 με τα ΝΕΑ. Παραπομπή θα δώσω στις παρουσιάσεις, όπου και θα ήταν ενδιαφέρον κάποιος φίλος να μας έλεγε δυο λόγια για τις εκδόσεις εκείνες.