Τώρα τον εντόπισα τον δίσκο αυτό... Έχει ποικίλο υλικό, μέσα στο οποίο περιλαμβάνονται και οι παραστάσεις του Δημήτρη Μόλλα Ο ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΞΕΝΕΥΕΤΑΙ και ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. Κυκλοφορεί από τη Victory και λεπτομέρειες, καθώς και δυνατότητα παραγγελίας θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας και συγκεκριμένα εδώ.
3 απαντήσεις
ΠΑΜΕ ΜΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ
Γιάννης- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 870
Ημερομηνία εγγραφής : 08/06/2009
Τόπος : Θεσσαλονίκη
- Δημοσίευση Ν°1
ΠΑΜΕ ΜΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ
Τώρα τον εντόπισα τον δίσκο αυτό... Έχει ποικίλο υλικό, μέσα στο οποίο περιλαμβάνονται και οι παραστάσεις του Δημήτρη Μόλλα Ο ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΞΕΝΕΥΕΤΑΙ και ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. Κυκλοφορεί από τη Victory και λεπτομέρειες, καθώς και δυνατότητα παραγγελίας θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας και συγκεκριμένα εδώ.
Ιωάννης- Αριθμός μηνυμάτων : 1278
Ημερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
Τόπος : Κηφισιά
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: ΠΑΜΕ ΜΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ
Ο άνθρωπος που απεικονίζεται πάνω αριστερά στη γωνία (δίπλα απο τον Αγκόπ) μηπως ξερει κανεις ποιος είναι?
παρης- Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2013
Τόπος : σφακια
- Δημοσίευση Ν°3
Απ: ΠΑΜΕ ΜΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ
φιλλε γιαννη το ελαβα το μυνημα σου και σου γραφω εδω γιατι τα p.m. δεν μου στελνονται. Καλυτερα αν μου τα στειλεις σε E:mail αν μπορεις αλιως ταχυδεομικος. ΤΟ ΜΑΙΛ ΤΟ εχω δημοσιευσει στην θ.Ενοτητα ΕΕ κολητηρια παιζουμε!! και για σενα φιλλε αντωνη θελω το δικο σου e:mail για να σου στειλω αυτα και οτι αλλα θελεις αρκει να τα εχω.