Σκέφτηκα αντί να κατεβάζουμε παραστάσεις απο διάφορα site να βάζουμε παραστάσεις (απο οποιοδήποτε καραγκιοζοπαίχτη) εδω απο το youtube για να έχουν όλοι την δυνατότητα να τις δούν. επισης θα ηθελα και απο παλιες εκπομπες της ert
4 απαντήσεις
Παραστάσεις θεάτρου σκιών σε μορφή video
Νίκος- Αριθμός μηνυμάτων : 126
Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2013
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°1
Παραστάσεις θεάτρου σκιών σε μορφή video
Γιάννης- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 870
Ημερομηνία εγγραφής : 08/06/2009
Τόπος : Θεσσαλονίκη
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Παραστάσεις θεάτρου σκιών σε μορφή video
Αγαπητέ φίλε, έχεις απόλυτο δίκιο. Το κακό είναι ότι από τότε που πήρε η Google το youtube έχει ρίξει δραματικότατα τις ταχύτητες ανεβάσματος. Συνεπώς, για να ανεβάσεις μια παράσταση των 700 ΜΒ θέλει επί μια ολόκληρη ημέρα να έχεις το youtube ανοιχτό και να ανεβάζει... Σίγουρα, ό,τι καινούριο ανεβαίνει από βίντεο, εκεί μπαίνει. Το παλιό υλικό είναι το πρόβλημα, που πρέπει κάποια στιγμή να ανεβεί, ει δυνατόν και από τα ασυμπίεστα MPEG-2 αρχεία από όπου έγινε η συμπίεση για τις εδώ αναρτήσεις, εφόσον βέβαια αυτά δεν ξεπερνούν τα όρια του youtube. Είναι δουλειά που θέλει όρεξη και χρόνο. Αν προτίθενται φίλοι να βοηθήσουν, ας το πράξουνε! Προσωπικά, δεν έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο. Πάντως, αρκετό υλικό από αυτό που ανεβάσαμε έχει ήδη μπει σε διάφορα κανάλια.Νίκος έγραψε:Σκέφτηκα αντί να κατεβάζουμε παραστάσεις απο διάφορα site να βάζουμε παραστάσεις (απο οποιοδήποτε καραγκιοζοπαίχτη) εδω απο το youtube για να έχουν όλοι την δυνατότητα να τις δούν. επισης θα ηθελα και απο παλιες εκπομπες της ert
παρης- Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2013
Τόπος : σφακια
- Δημοσίευση Ν°3
φιλλε γιαννη, εγω μπορω ανετα να ανεβασω οτι θελετε ολοι. Δεν τα εχω κατεβασει ολλα τα βιντεακια που δεν εχουν ανεβει στο youtube αλλα θα με βοηθησει για αυτο ο jdownloader.
Αντώνης- Αριθμός μηνυμάτων : 980
Ημερομηνία εγγραφής : 08/01/2013
Τόπος : Καισαριανή
- Δημοσίευση Ν°4
Νά μια παράσταση backstage.Το κακό είναι οτι δέν φαίνονται συνέχεια οι φιγούρες.