Το Θέατρο Σκιών Αλιμπέρτη παρουσιάζει στις 24 Μαρτίου 2012 και ώρα 12πμ στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης το Ηρωικό Έργο "Ο Αθανάσιος Διάκος στο Μοναστήρι". Επιτέλους και κάποιος αποφάσισε να παρουσιάσει κάτι για να αφυπνίσει τον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε. Η χώρα βάλλεται συνεχώς και αυτό που μπορεί να μας βοηθήσει είναι η παράδοση και η ιστορία μας!!!
3 απαντήσεις
Ο Αθανάσιος Διάκος στο Μοναστήρι. Θέατρο Σκιών Αλιμπέρτη.
κατσαντωνης 1- Αριθμός μηνυμάτων : 25
Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2012
- Δημοσίευση Ν°1
Ο Αθανάσιος Διάκος στο Μοναστήρι. Θέατρο Σκιών Αλιμπέρτη.
παιδιά έχω πληροφορίες ότι ενδέχεται να αλλάξει η ώρα κ να γίνει απόγευμα λόγω ζήτησης του κόσμου μέχρι την δευτέρα θα ξέρω κ θα σας ενημερώσω.
καλησπέρα συγνώμη πού άργησα τελικά θα γίνει Σάββατο 24 Μαρτίου το απόγευμα στις 6 μ.μ μουσείο λαϊκής τέχνης οδός Κυδαθηναίων 17 στην πλάκα.τρέξατε τρέξατε θα φάμε θα πιούμε κ νηστικοί θα κοιμηθούμε.
gio- Αριθμός μηνυμάτων : 101
Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009
κατσαντωνης 1 έγραψε:καλησπέρα συγνώμη πού άργησα τελικά θα γίνει Σάββατο 24 Μαρτίου το απόγευμα στις 6 μ.μ μουσείο λαϊκής τέχνης οδός Κυδαθηναίων 17 στην πλάκα.τρέξατε τρέξατε θα φάμε θα πιούμε κ νηστικοί θα κοιμηθούμε.
Καλησπέρα! Υποθέτω ότι δε θα πρέπει να κλείσουμε θέση για να βρεθούμε εκεί. Και κάτι ακόμα, θα ήθελα να τραβήξω την παράσταση με κάμερα (αποκλειστικά και μόνο για δική μου προσωπική-αρχειακή χρήση), έχεις μήπως κάποιο στοιχείο (κατά προτίμηση mail) επικοινωνίας με τον κ Αλιμπέρτη, ώστε να τον ρωτήσω σχετικά;
Καλησπέρα!Όχι βέβαια.Κοίτα αυτό που ξέρω είναι ότι δεν επιτρέπεται, αλλά νομίζω ότι θα βγάλουν κάποια βίντεο στη σελίδα που φτιάχνουν.σου στέλνω το mail που μου ζήτησες.(alexagio82@gmail.com).
Η ώρα έναρξης είναι 6 σωστά;
Καλησπέρα!Φίλε gio δεν σε ξέχασα απλά μου έτυχε κάτι να φανταστείς τώρα το άνοιξα κ όχι μόνο αυτό ούτε στο έργο δεν ήρθα.Μήπως πήγες?Εντυπώσεις?!Ή κάποιος άλλος αν πήγε να μου πει?!!
Nικόλας- Αριθμός μηνυμάτων : 148
Ημερομηνία εγγραφής : 22/07/2009
πηγα στην παρασταση!πολυ καλη μπορω να πω! την ευχαριστηθηκαμε ολοι πιστευω!!και η αιθουσα ειχε πολυ κοσμο!
Καλημέρα,
αρκετά καλή πράσταση και αρκετα ζεστος ο χωρος. Καλό θα ήταν βέβαια να ειχει διαφημιστεί περισσότερο...
αρκετά καλή πράσταση και αρκετα ζεστος ο χωρος. Καλό θα ήταν βέβαια να ειχει διαφημιστεί περισσότερο...
- Δημοσίευση Ν°10
Απ: Ο Αθανάσιος Διάκος στο Μοναστήρι. Θέατρο Σκιών Αλιμπέρτη.
Γεία σας παιδιά ήθελα να σας ενημερώσω ότι αυτή την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στο Σινέ Παλλήνη στην Παλλήνη κ ώρα 7 κ τέταρτο παίζει " Το φάντασμα του σεραγίου " ο Αλιμπέρτης.Ευχαριστώ καλό βράδυ.