ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

***ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ FORUM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ***

+5
tasos
Nικόλας
BARBOS
Ορφέας
Γιάννης
9 απαντήσεις

ΤΑ 82 ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ

BARBOS
    BARBOS

Αριθμός μηνυμάτων : 109
    Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2009
    Τόπος : ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΤΑ 82 ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ - Σελίδα 2 Empty Απ: ΤΑ 82 ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ

Δημοσίευση από BARBOS Δευ Σεπ 07, 2009 12:56 pm

gio έγραψε: Γιατί δεν ενεπλάκη σε κυβερνητικές σκοπιμότητες όπως ο Σπαθάρης . Τεράστιος καλλιτέχνης ο Σπαθάρης , μην παρεξηγηθώ , αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο Βάγγος .
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑΡΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ?? ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ...ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΕΚΤΗΜΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!scratch
    BARBOS
    BARBOS

Δημοσίευση από BARBOS Δευ Σεπ 07, 2009 1:31 pm

tasos έγραψε:ΔΝ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΝ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΑΣ ΤΝ ΣΠΑΘΑΡΗ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕΣ ΠΡΙΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΞΕΡΩ Κ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΔΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΜΝ ΛΕΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΛΕΓΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ Π ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ Κ ΜΝ ΡΩΤΑΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ν ΜΙΛΟΥΣΕΣ Mad

ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΑ ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ...Α, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ Η' Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..!!! Mad
    gio

Αριθμός μηνυμάτων : 101
    Ημερομηνία εγγραφής : 07/08/2009

Δημοσίευση από gio Δευ Σεπ 07, 2009 2:10 pm

BARBOS έγραψε:
    tasos έγραψε:ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΚΑΙ ΔΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΟΥΤΕ Κ ΕΣΥ Θ ΜΕ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ Κ ΜΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ Mad Mad Mad Mad Mad Mad
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΜΕΝΑ...ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΕΣΥ.. ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΕΤΑΞΑ, ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ..ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.!!

Ο μεγαλύτερος είσαι εσύ που είσαι 19 χρονών . Δηλαδή εγώ που είμαι 22 τι είμαι παλιόγερος ;
    Όσο για τις αοριστολογίες ναι ισχύουν και αναφέρομαι σε κάποιο συγκεκριμένο καραγκιοζοπαίκτη αλλά δεν έχω κανένα λόγο να τον εκθέσω δημόσια .
    Τέλος , πρόσεξε πολύ καλά τι λες ! Δε ΣΥΚΟΦΑΝΤΩ κανένα και πολύ περισσότερο ένα νεκρό άνθρωπο . Και στο φινάλε μιλάω πάντα από την άποψη του θεατή . Ούτε τον ένα ούτε τον άλλο ήξερα . Συκοφαντία είναι να προσάπτεις σε κάποιον κάτι χωρίς να το έχει κάνει .
    Ο Σπαθάρης λοιπόν πήγαινε και έπαιζε ( πέρυσι τον Ιούλιο συγκεκριμένα ) σε εκδηλώσεις τις ΟΝΝΕΔ . Έπαιζε σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του Δημαρά όταν ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας το 2002 . Και γενικότερα τα κόμματα εξουσίας πάντα το Σπαθάρη καλούσαν σε εκδηλώσεις τους και για βραβεύσεις . Αντίθετα του Βάγγου το θέατρο στέρησαν από τον Καπετανίδη και οι μπλε και οι πράσινες δημοτικές αρχές και ο Σπυρόπουλος και τόσοι άλλοι της ίδιας περίπου γενιάς με το Σπαθάρη γυρίζουν σαν πλανόδιοι την επαρχία τα καλοκαίρια παρουσιάζοντας παραστάσεις ποιοτικού Καραγκιόζη .
    gio

Δημοσίευση από gio Δευ Σεπ 07, 2009 2:13 pm

στο μπλε και πράσινες βάλτε τελεία για να μην αλλοιωθεί το περιεχόμενο
    BARBOS
    BARBOS

Δημοσίευση από BARBOS Δευ Σεπ 07, 2009 2:39 pm

gio έγραψε: Ο μεγαλύτερος είσαι εσύ που είσαι 19 χρονών . Δηλαδή εγώ που είμαι 22 τι είμαι παλιόγερος ;
    Όσο για τις αοριστολογίες ναι ισχύουν και αναφέρομαι σε κάποιο συγκεκριμένο καραγκιοζοπαίκτη αλλά δεν έχω κανένα λόγο να τον εκθέσω δημόσια .
    Τέλος , πρόσεξε πολύ καλά τι λες ! Δε ΣΥΚΟΦΑΝΤΩ κανένα και πολύ περισσότερο ένα νεκρό άνθρωπο . Και στο φινάλε μιλάω πάντα από την άποψη του θεατή . Ούτε τον ένα ούτε τον άλλο ήξερα . Συκοφαντία είναι να προσάπτεις σε κάποιον κάτι χωρίς να το έχει κάνει .
    Ο Σπαθάρης λοιπόν πήγαινε και έπαιζε ( πέρυσι τον Ιούλιο συγκεκριμένα ) σε εκδηλώσεις τις ΟΝΝΕΔ . Έπαιζε σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του Δημαρά όταν ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας το 2002 . Και γενικότερα τα κόμματα εξουσίας πάντα το Σπαθάρη καλούσαν σε εκδηλώσεις τους και για βραβεύσεις . .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΓΕΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ!! ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΥΣ ??. ΕΓΩ ΑΠΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΥΤΟ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑΡΗ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΟΡΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜ ΗΡΙΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΟΜΩΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑΡΗ...ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡ/ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡ/ΠΑΙΧΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΡ/ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ???
    gio

Δημοσίευση από gio Δευ Σεπ 07, 2009 3:13 pm

BARBOS έγραψε:
    gio έγραψε: Ο μεγαλύτερος είσαι εσύ που είσαι 19 χρονών . Δηλαδή εγώ που είμαι 22 τι είμαι παλιόγερος ;
    Ο Σπαθάρης λοιπόν πήγαινε και έπαιζε ( πέρυσι τον Ιούλιο συγκεκριμένα ) σε εκδηλώσεις τις ΟΝΝΕΔ . Έπαιζε σε προεκλογικές συγκεντρώσεις του Δημαρά όταν ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας το 2002 . Και γενικότερα τα κόμματα εξουσίας πάντα το Σπαθάρη καλούσαν σε εκδηλώσεις τους και για βραβεύσεις . .
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΓΕΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ!! ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΥΣ ??. ΕΓΩ ΑΠΛΟΣ ΕΚΘΕΤΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΥΤΟ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑΡΗ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΟΡΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜ ΗΡΙΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΟΜΩΣ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΣΠΑΘΑΡΗ...ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡ/ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡ/ΠΑΙΧΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΝΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΡ/ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ???

Αυτό με την ηλικία και τα 4 χρόνια δεν το σχολιάζω . Ξεκινάω να λέω για τους νέους Καραγκιοζοποαίκτες γιατί κάποιοι όντως είναι καβαλημένα καλάμια . Υπάρχουν όμως και αξιότατοι καλλιτέχνες όπως ο χρήστης Τάσος ( Δουρμουσόγλου ) τον οποίο και έχω παρακολουθήσει πέρυσι στου Στρέφη και πραγματικά εξεπλάγην .
    Δεύτερον , αδυνατώ να πιστέψω ότι καλλιτέχνες κύρους Βάγγου και Σπυρόπουλου θα έπρεπε να διπλαρώσουν κυβερνήσεις ( και μάλιστα ανίκανες και άχρηστες κυβερνήσεις όπως όλες ανεξαιρέτως της μεταπολιτευτικής Ελλάδας ) . Δε μειώνω την αξία του Σπαθάρη αλλά ούτε και θα τον χαρακτηρίσω ΠΑΤΕΡΑ του Καραγκιόζη όπως η πλειοψηφία του κόσμου .
    Και αν θέλεις σε παραπέμπω στο τεύχος Ιανουαρίου - Φεβρουαρίαου 2008 τηςεφημερίδας του Πανελληνίου Σωματείου Θεάτρου Σκιών όπου σε συνέντευξή του ο μεγάλος Θανάσης Σπυρόπουλος λέει ότι πρωτίστως οι Καραγκιοζοπαίκτες πρέπει να είναι ταπεινοί .
    Nικόλας

Αριθμός μηνυμάτων : 148
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/07/2009

Δημοσίευση από Nικόλας Δευ Σεπ 07, 2009 3:20 pm

ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΟΛΟΓΑΚΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΤΑΣΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΓΤ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΘΩΜΑΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ(ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΕΟΣ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ) ΕΙΧΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.
    BARBOS
    BARBOS

Δημοσίευση από BARBOS Δευ Σεπ 07, 2009 3:25 pm

[quote="gio"] Αυτό με την ηλικία και τα 4 χρόνια δεν το σχολιάζω . Ξεκινάω να λέω για τους νέους Καραγκιοζοποαίκτες γιατί κάποιοι όντως είναι καβαλημένα καλάμια . quote]

ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΟΛΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ...! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ..ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΔΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ???? ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ..!!
    gio

Δημοσίευση από gio Δευ Σεπ 07, 2009 3:29 pm

[quote="BARBOS"]
    gio έγραψε: Αυτό με την ηλικία και τα 4 χρόνια δεν το σχολιάζω . Ξεκινάω να λέω για τους νέους Καραγκιοζοποαίκτες γιατί κάποιοι όντως είναι καβαλημένα καλάμια . quote]

ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΟΛΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ...! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ..ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΔΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ???? ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ..!!

Αν αναφέρεσαι σε εμένα και στη δική μου την ανατροφή , θα σου πω να ανακαλέσεις γιατί η δική σου ανατροφή δεν είναι και η καλλίτερη δυνατή .
    Αν τώρα πα΄λι πιστεύεις και θεωρείς σωστό ότι πρέπει κάποιος να καβαλάει το καλάμι επειδή είναι πολύ καλό ( αν όχι τέλειος ) στη δουλειά του , τότε μάλλον έχεις ΄σοβαρότατο πρόβλημα αντίληψης .
    tasos

Αριθμός μηνυμάτων : 14
    Ημερομηνία εγγραφής : 16/08/2009

Δημοσίευση από tasos Δευ Σεπ 07, 2009 3:31 pm

ΦΙΛΕ Μ gio ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Σ ΛΟΓΙΑ .Α! ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ BARBO ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ Μ ΓΤ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ
    tasos

Δημοσίευση από tasos Δευ Σεπ 07, 2009 3:32 pm

ΦΙΛΕ Μ gio ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ Η ΜΟΝΟ ΣΤΟΥ ΣΤΡΕΦΗ ΜΕ ΕΙΔΕΣ?
    gio

Δημοσίευση από gio Δευ Σεπ 07, 2009 3:34 pm

tasos έγραψε:ΦΙΛΕ Μ gio ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Σ ΛΟΓΙΑ .Α! ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ BARBO ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ Μ ΓΤ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Πολλά συγχαρητήρια για το ταλέντο σου
    gio

Δημοσίευση από gio Δευ Σεπ 07, 2009 3:37 pm

tasos έγραψε:ΦΙΛΕ Μ gio ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ Η ΜΟΝΟ ΣΤΟΥ ΣΤΡΕΦΗ ΜΕ ΕΙΔΕΣ?

Μόνο στου Στρέφη αλλά αν θέλεις τα λέμε και από κοντά ( με έναν γηραιότερο ) !!!
    Και πρόσεξε απαιτώ τεράστιο σεβασμό !!!
    Ορφέας
    Ορφέας

Αριθμός μηνυμάτων : 451
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2009
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από Ορφέας Δευ Σεπ 07, 2009 4:18 pm

Σας παρακαλώ σταματήστε όλοι. Έχουμε ξεφύγει προ πολλού. Αυτή η ανόητη συζήτηση με τους σεβασμούς και τις ανατροφές κράτησε αρκετά και φυσικά είναι εντελώς άσχετη με το θέμα του φόρουμ. Σταματήστε να προκαλείτε ο ένας τον άλλο. Όλοι λέτε <<δεν ξαναπαντώ>> αλλά όταν ο άλλος κάτι λέει του απαντάτε. ΦΤΑΝΕΙ!
    Γιάννης
    Γιάννης
    Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 870
    Ημερομηνία εγγραφής : 08/06/2009
    Τόπος : Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από Γιάννης Δευ Σεπ 07, 2009 5:34 pm

Έι! Σταματήστε επιτέλους τους διαπληκτισμούς! Το forum δεν είναι για να τσακωνόμαστε! Δεν ειμαστε οπαδοί αλλά φιλότεχνοι. Ως τώρα υπήρχε κάποιο επίπεδο αξιοπρεπές. Σήμερα αυτό καταρρίφθηκε! Γιατί πρέπει να φανατιζόμαστε και να θίγουμε την προσωπικότητα και την ανατροφή του συνομιλητή μας; Είναι δυνατόν οι καλλιτεχνικές μας προτιμήσεις να μας κάνουν να βριζόμαστε δημόσια; Θα προσπαθήσω να αποσύρω, αν και οι υπόλοιποι συμφωνείτε, τα όποια προσβλητικά μηνύματα ανταλλάχτηκαν επί προσωπικού (όχι τα σχόλια για τους δασκάλους αλλά τους προσωπικούς διαπληκτισμούς) ώστε να μην αμαυρώνεται η εικόνα του forum.
    tasos

Δημοσίευση από tasos Δευ Σεπ 07, 2009 11:25 pm

ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΣΥΡΣΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΝ ΗΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Μ ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ Κ ΞΕΡΕΙ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΣΟΡΥ Κ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ
    Nικόλας

Αριθμός μηνυμάτων : 148
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/07/2009

Δημοσίευση από Nικόλας Δευ Σεπ 07, 2009 11:27 pm

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ.
    Ορφέας
    Ορφέας

Αριθμός μηνυμάτων : 451
    Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2009
    Τόπος : Αθήνα

Δημοσίευση από Ορφέας Τρι Σεπ 08, 2009 8:44 am

Όλοι καμιά φορά παρασυρόμαστε. Να φροντίσουμε όλοι μας να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.
    Tilemachos
    Tilemachos

Αριθμός μηνυμάτων : 35
    Ημερομηνία εγγραφής : 10/07/2009

Δημοσίευση από Tilemachos Τετ Σεπ 09, 2009 10:55 am

http://www.kostasmakris.gr/arxeio/makris-spatharis-baggos.jpg

Και οι δύο ήταν τεράστιοι. Το πόσο τεράστιοι είναι στη κρίση του καθενος..
    Δείτε τη φωτογραφία... και απλά σκεφτείτε..
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ Γ*&%$@.....

Αμην.
    Ιωάννης
    Ιωάννης

Αριθμός μηνυμάτων : 1278
    Ημερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
    Τόπος : Κηφισιά

Δημοσίευση από Ιωάννης Κυρ Σεπ 13, 2009 11:50 pm

Γιάννης έγραψε:Μα μου φαίνεται πολύ περίεργο να θεωρείται παράδοση ο τρόπος που έβγαζε τη φωνή του ένα και μόνο άτομο. Το σέβομαι και τον θαυμάζω τον Σπαθάρη αλλά δεν είναι ο μόνος δάσκαλος. Η παράδοση είναι κάτι που κληροδοτείται από πολλά άτομα. Προσωπικά, με ενοχλεί να ακούω ένα σωρό καραγκιοζοπαίχτες να κάνουν τη φωνή του Καραγκιόζη ψιλή και ρηνόφωνη προσπαθώντας να μιμηθούν τον Σπαθάρη. Δεν ταιριάζει σε όλους τους ανθρώπους ο ίδιος τρόπος εκφοράς της φωνής. Οι περισσότεροι παλιοί είχαν φωνή βαριά και βραχνή, φωνή που διαφέρει πολύ από αυτή των μιμητών του Σπαθάρη. Άλλωστε, ο ίδιος ο Σπαθάρης τονίζει σε συνέντευξή του στον Δαυίδ Ναχμία πως ο ίδιος δεν μιμήθηκε ποτέ τη φωνή του Καραγκιόζη αλλά κράτησε αναλλοίωτη τη φωνή του και προτρέπει και τους νεότερους να κάνουν το ίδιο.

Αυτά εννοείται πως τα λέω χωρίς να παίρνω θέση πάνω στον Μιχάλη Ταυλάτο αλλά μιλώντας γενικότερα.

Σε αυτο συμφωνω και εγω απολυτα.. Μη ξεχνατε ομως πως ουτε ο Βαγγος αλλαζε τη φωνη του οταν εκανε το Καραγκιόζη! Εγω πιστευω πως η φωνη που πρεπει να κανει ενας καραγκιοζοπαικτης για τον Καραγκιοζη ειναι καθαρα προσωπικο θεμα.. Εγω σα φωνη για τον Καραγκιοζη θεωρω καλυτερη αυτη του Σπυρόπουλου και του Σάκη Λέντερη (ειδικα του τελευταιου που έκανε και ενα χαρακτηριστικο "ψευδισμα") που ειναι κ οι δυο λαρυγγόφωνοι.. Παντως για τη φωνη του Βαγγου εχω να πω το εξης.. Αν και καπνιζε, η φωνη του παρεμεινε σχεδον αναλλοίωτη εως τη τελευταια του παράσταση! Θεωρω πως αυτο ειναι εκπληκτικο!
    ΠΑΝΑΓΗΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 95
    Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2016
    Τόπος : ΤΡΙΠΟΛΗ

Δημοσίευση από ΠΑΝΑΓΗΣ Παρ Οκτ 28, 2016 5:34 pm

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ....ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΑΥΛΑΤΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΕΣ ΚΤΛ

Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Νοε 22, 2024 11:44 pm