από Γιάννης Κυρ Αυγ 02, 2009 2:28 am
Δεν είναι δύσκολο, απλά λίγο χρονοβόρο. Αύριο, όμως, θα ανεβάσω λεπτομέρειες. Στείλτε μου, μόνο, και κάποιο μήνυμα στο e-mail μου, που θα το βρείτε στο προφίλ μου στα στοιχεία επικοινωνίας, για να συννενοηθούμε καλύτερα εκτός forum.
Τρελλαίνομαι και μόνο στην ιδέα! Γενικά τον τελευταίο καιρό, από κει που τον Βάγγο τον είχα μόνο ακουστά, έχω παλαβώσει με όλα τα βίντεο και τις ηχογραφήσεις αυτές! Ευχαριστώ θερμότατα όλους όσους προσφέρουν στο forum αυτό!
Όσο για τις ηχογραφήσεις του Αμερικανικού Πανεπιστημίου, επειδή τυχαίνει να ασχολούμαι με βυζαντινή μουσική, γνωρίζω πως άρχισαν να ψηφιοποιούν και να ανεβάζουν στο Διαδίκτυο από το Harvard υλικό ηχογραφήσεων από το Αγ. Όρος, το Πατριαρχείο και αλλού των αρχών του '60 σε ποιότητα που ανταγωνίζεται τις σημερινές ηχογραφήσεις. Βέβαια, κάπου πάγωσε η διαδικασία εδώ και κάποια χρόνια, αλλά λένε πως θα τα ανεβάσουν. Λογικά στα ίδια πλαίσια θα ανεβεί και άλλο λαογραφικό υλικό, όπως και οι εν λόγω ηχογραφήσεις του Βάγγου. Το πόσο, όμως, θα περιμένουμε γι' αυτό είναι ένα άλλο πολύ μεγάλο θέμα...