ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ FORUM ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ


Όροι Εγγραφής

Για να προχωρήσετε, πρέπει να αποδεχτείτε τα παρακάτω:

Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντάς το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκατε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.

Με την εγγραφή σας δεσμεύεστε με τους ανωτέρω όρους.
Απαγορεύονται οι παραπομπές σε σε site με videos (π.χ. youtube), σε free host servers (π.χ. rapidshare) ή σε άλλες ιστοσελίδες για υλικό που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οποιοδήποτε τέτοιο μήνυμα θα διαγράφεται άμεσα. Απαγορεύονται τα μηνύματα που δεν συνάδουν με το αντικείμενο του forum, είτε αυτά είναι διαφημιστικά για υλικό εκτός του θεάτρου σκιών, είτε είναι συζητήσεις ασύνδετες με το αντικείμενο αυτό. Προκειμένου να διατηρήσει μια ομοιομορφία το forum και προκειμένου να είναι καταληπτά απ' όλους τα γραφόμενα, κοινή γλώσσα επικοινωνίας ορίζεται η ελληνική με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζούς για το κείμενο των μηνυμάτων και κεφαλαίους για τις επικεφαλίδες των θεμάτων. Για μηνύματα σε άλλες γλώσσες ή σε ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες θα υπάρχει ειδοποίηση στον γράφοντα για να τα διορθώσει και, αν και πάλι δεν γίνεται αυτό, θα τροποποιούνται απ' τους συντονιστές, αν η ποσότητα το επιτρέπει, ή θα διαγράφονται. Απαγορεύεται η δημιουργία διπλού λογαριασμού απ' τον ίδιο χρήστη. Όταν διαπιστώνεται κάτι τέτοιο, θα υπάρχει άμεση διαγραφή του χρήστη απ' τη λίστα των μελών του forum. Απαγορεύεται η επανάληψη προηγούμενων μηνυμάτων, είτε με παράθεση είτε με αντιγραφή, με σκοπό την επικαιροποίησή τους, εκτός και αν έχει παρέλθει ικανό χρονικό διάστημα (άνω των δύο μηνών) που να τη δικαιολογεί.
Συμφωνώ με τα παραπάνω και είμαι ΑΝΩ των 13 ετών Δεν συμφωνώ με τους παραπάνω όρους
Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Τρι Ιαν 23, 2018 6:06 am