επιασα διαφημηση που ελεγε οτι οι παλαιες εκπομπες της ερτ βγαινουν στη φορα. Μπορει να βγει κατι σχετικο με καραγκιοζη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Γιάννης στις Τετ Ιουν 12, 2013 11:24 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : μορφολογική διόρθωση)
Και τα ισπανικά η λατινικοαμερικανικά καθώς και πολλές άλλες σαπουνόφουσκες της τηλεόρασης.Γενικά τηλεόραση δεν αξίζει να δεις.Εγω προσωπικά δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση.Θα συμφωνήσω μαζί σας Ορφέα και Ιωάννη.Ορφέας έγραψε:Νομίζω οτί τα παραλές λιγάκι... ειδικά με τα τούρκικα που έχουν λυσσάξει όλοι... Τα αμερικάνικα όμως που δείχνουν δεν πειράζουν κανέναν!! Τέλος πάντων η αλήθεια είναι οτί η τηλεόραση είναι ένα μαύρο χάλι με ελάχιστες εξαιρέσεις....
Λογικά θα υπάρχουν σε ιδιωτικές συλλογές.παρης έγραψε:παντως φιλε Ιωαννη μπορει η Ερτ να τα εχει διαγραψει αλλα αυτο δε σημαινει οτι εχουν εξαφανιστει απο προσωπου γης.
ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣΙωάννης έγραψε:Eντωμεταξυ πάπαλα η ΕΡΤ.. στα τσακίδια..
Και επειδή η νεολαία γράφει μαλακίες αυτό σημαίνει ότι είναι και σωστές; Και τι θετικά μπορούν να υπάρχουν από περίπου 3000 ανέργους. Και μη βιαστείς να μου πεις για τα μεγάλα κεφάλια και τους παχυλούς μισθούς γιατί αυτοί ζήτητμα να ήταν 100-200. Τι θετικό μπορεί να υπάρχει από το γεγονός ότι γίναμε και πάλι η μοναδική χώρα στον πλανήτη χωρίς κρατική τηλεόραση. Και μόνο μονόπλευρα μπορείς να το δεις το θέμα.Ιωάννης έγραψε:Ρε παιδια μη το παιρνετε τοσο μονοπλευρα... Πετρ-έλεος!!! Δε χαιρομαι που εκλεισε για το κοσμο που θα μεινει ανεργος αλλα για ολα τα υπολοιπα θετικα απο το κλείσιμο.. Αλλωστε η συντριπτικη πλειοψηφια της νεολαιας σε ολα τα social media χάρηκε με το θεμα και μη σας πω οτι εγραψε πολυ πιο επιθετικα μηνυματα απο το δικο μου.. Υποθετω οτι τα δικαιωματα για τις παραγωγες οπως του "Και μιλαει και λαλαει" και ολων των υπολοιπων πλεον εχει ληξει και ανετα μπορει το υλικο να ανεβει στο youtube 100% αφοβα..