από Ιωάννης Πεμ Οκτ 06, 2011 11:29 pm
Γιωργο μου καλα τα λες και δεν εχεις βγει καθολου εκτος θεματος.. Πιστευω πως για να δουμε ακριβως το προβλημα σε ολη του την διασταση πρεπει να κανουμε ενα αναλυτικο πλανο στη κοινωνια γενικα.. γι'αυτο κι εγω ανεφερα και ολα τα προηγουμενα περι ΕΡΤ, κρατους και λοιπα.. λογω κρισης και καλα, εχουν βρει ως δικαιολογια οτι μιας και δεν υπαρχουν λεφτα για ελληνικα σηριαλ και παραγωγες θα τους πλασάρουμε τις τούρκικες μπούρδες.. Και ακουσα στη τηλεοραση καποιον να λεει "και τωρα που ο κοσμος δεν εχει λεφτα να βγει εξω, αναγκαστικα θα κατσει μεσα να δει τηλεοραση".. Τι λενε ρε? Τι το περασανε ρε? Δηλαδη θα καθετε μεσα και θα τον πλακωνουν με τα τουρκικα τα τηλεκουτσομπολια και τα μαγειρεματα? Τι γινεται εδω ρε παιδια? Πρεπει κατι να γινει.. κατι να κανουμε.. Υπαρχουν ΤΟΣΑ πολλα διαμαντένια προγραμματα που μπορουν να ξαναβαλλουν σε επαναληψη τα ιδιωτικα καναλια και πανε και βαζουν κατι ΜΠΟΥΡΔΕΣ για να γεμιζουν άχυρα τα μυαλά του μέσου Έλληνα.. βρωμεροί ανθρωποι της κοινωνιας.. γι'αυτο και στα εργα που παιζω ο δικος μου Σιδερένιος Καπετανιος δε θα εξοντώνει μονο Πασάδες και Τουρκους αλλα και προδοτες της ιδιας της πατρίδας μου.. προδοτες δημοσιογραφους, καναλαρχες και αρμόδιους τηλεοπτικων προγραμματων...