Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ορφέας στις Δευ Αυγ 29, 2011 10:13 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διαγραφή λινκ)
5 απαντήσεις
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΒΑΓΓΟΥ
Ορφέας- Αριθμός μηνυμάτων : 451
Ημερομηνία εγγραφής : 22/06/2009
Τόπος : Αθήνα
- Δημοσίευση Ν°1
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΒΑΓΓΟΥ
Για αρχή κατεβάστε την παράσταση "Οι Χατζηλιάδες" από τον μεγάλο καλλιτέχνη Βάγγο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ορφέας στις Δευ Αυγ 29, 2011 10:13 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Διαγραφή λινκ)
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΒΑΓΓΟΥ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ορφέας στις Δευ Αυγ 29, 2011 10:14 am, 1 φορά
Ιωάννης- Αριθμός μηνυμάτων : 1278
Ημερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
Τόπος : Κηφισιά
- Δημοσίευση Ν°3
Mama mia
- Δημοσίευση Ν°4
Ορφέας έγραψε:Για αρχή κατεβάστε την παράσταση "Οι Χατζηλιάδες" από τον μεγάλο καλλιτέχνη Βάγγο!
http://www.mediafire.com/?vyi7qt88g074l2z
Tι θα γινει τωρα? τι ειναι αυτα τωρα?
- Δημοσίευση Ν°5
Μπαρδόν?????? Δεν σε εννόησα!
Γιάννης- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 870
Ημερομηνία εγγραφής : 08/06/2009
Τόπος : Θεσσαλονίκη
- Δημοσίευση Ν°6
Ορφέα, έχεις άδεια για τις αναρτήσεις αυτές από τον άνθρωπο που πραγματοποίησε την κάθε ηχογράφηση; Ρωτώ διότι στο παρελθόν υπήρχαν κάποιες δυσαρέσκειες με κάποιες άλλες αναρτήσεις και δε θα ήθελα να επαναληφθεί αυτό.
- Δημοσίευση Ν°7
Ορφέας έγραψε:Μπαρδόν?????? Δεν σε εννόησα!
Απλα επαθα πλακα απο τη μαζικη κοινοποιηση τετοιου υλικου και απο τη χαρα μου ηρθε αυτη η ατάκα
- Δημοσίευση Ν°8
Απόφασίστικε οι ηχογραφήσεις του Βάγγου, τόσο αυτές που είχα ανεβάσει, τόσο και αυτές που σκοπεύω να ανεβάσω στο μέλλον, να διατίθονται μόνο στο φόρουμ του σωματείου ( http://www.karagkiozis.com/forum ). Για αυτό αφαίρεσα τα λινκς από τα προηγούμενα μηνύματα. Για να εισέλθετε στην κατηγορία των παραστάσεων στο φόρουμ του σωματείου πρέπει να γίνετε πρώτα μέλη (εντελώς δωρεάν διαδικασία που κρατάει 3 λεπτά).
- Δημοσίευση Ν°9
Ανέβασα και τον Λήσταρχο Βέλιο. Μπείτε και κατεβάστε τον.
παρης- Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ημερομηνία εγγραφής : 06/06/2013
Τόπος : σφακια
- Δημοσίευση Ν°10
οιες ειναι οι παραστασεις που υπαρχουν γιατι εχει μονο το φιδι στο δειτε ακουστε
- Δημοσίευση Ν°11
Στο φόρουμ είναι.
- Δημοσίευση Ν°12
ουψ συμβαινουν και λαθακια παιδια sory
Γιουβάν- Αριθμός μηνυμάτων : 141
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
- Δημοσίευση Ν°13
Δηλαδή υπάρχουν και άλλες ηχογραφήσεις από Βάγγο που δεν έχουν ανεβεί;
- Δημοσίευση Ν°14
επειδη δεν τις βρισκω θα παρκαλουσα οποιον τις εχει να μου τις στειλει σε e:mail γιατι τρελενομαι για βαγγο.
Γιάννης- Admin
- Δημοσίευση Ν°15
Ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω, δεν απάντησες, όμως, στο mail που σου έστειλα εδώ και 2 εβδομάδες στο e-mail που μου έδωσες.παρης έγραψε:επειδη δεν τις βρισκω θα παρκαλουσα οποιον τις εχει να μου τις στειλει σε e:mail γιατι τρελενομαι για βαγγο.
- Δημοσίευση Ν°16
για να μη απανταω και στα 2 γραφω ναι το ειδα μπορεις να τα διαγραψεις φοβερα. Ευχαριστω που ενδιαφερεσαι και αν μου ελεγες πως θα ανεβασω και υλικο? Ευχαιστω επισης που μου απαντησες για τις ηχογραφησεις βαγγου γιατι ο βαγγος απο τους αγαπημενους μου. Ομως για να ξερουν και τα αλλα μεη ποιες ηχογραφησεις ειναι? Παντως οτι εχεις απο Βαγγο που δεν ειναι ανεβασμενο θα παρακαλουσα να μου το στειλεις.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την παρης στις Σαβ Ιουν 29, 2013 2:24 pm, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΔΙΑΓΡΑΦΗ)
- Δημοσίευση Ν°17
ναι διεγραψε τα. πως θα ανεβασω υλικο? Παρακαλω στειλε μου τισ ηχογραφησεις γιαννη
Γιάννης- Admin
- Δημοσίευση Ν°18
Καλώς. Ο μεταξύ μας διάλογος πάντως καλό θα είναι να γίνεται με προσωπικά μηνύματα... Σου στέλνω απάντηση στο mail.
Γιουβάν- Αριθμός μηνυμάτων : 141
Ημερομηνία εγγραφής : 17/04/2012
- Δημοσίευση Ν°19
Γιάννη μήπως θα μπορούσες να τα στείλεις και σε εμένα; Σου στέλνω το mail σε πμ.
- Δημοσίευση Ν°20
υπαρχουν και αλλες φιλλε γιουβαν να οι τιτλοι: ναυαγιοζ, κατσαντωνης, διαμαντης,χριστιανομαχος, γραματικος,γιατρος,προφητης,η ορφαν
η της ηιου, ο μετανιομενος αρχιληστης, ο βελιος, οα πασαδορος, ο γκρης,ο γιαννης σπανος οι χατζηλιαδες,η καταρα της μανας αλλες με καλυτερη ακ=λλες με χαμηλοτερη ποιοτητα μα εμενα δε με νοιαζει. Βαγγος ειναι καταλαβαινω και ολοι καταλαβαινουν. ΤΙς εχω φιλλε μεγαααααααααααλος θησαυρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η της ηιου, ο μετανιομενος αρχιληστης, ο βελιος, οα πασαδορος, ο γκρης,ο γιαννης σπανος οι χατζηλιαδες,η καταρα της μανας αλλες με καλυτερη ακ=λλες με χαμηλοτερη ποιοτητα μα εμενα δε με νοιαζει. Βαγγος ειναι καταλαβαινω και ολοι καταλαβαινουν. ΤΙς εχω φιλλε μεγαααααααααααλος θησαυρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Δημοσίευση Ν°21
εκτος βαγγο τι αλλο αν μπορειτε υπαρχει ηχογραφημενο στο φορουμ του κ. καπετανιδη
Γιάννης- Admin
- Δημοσίευση Ν°22
Υπάρχει Ορέστης, Αντώναρος, Γιώργος Χαρίδημος, Καπετανίδης, ίσως κι άλλοι. Τα βρίσκεις όλα εδώ: http://www.karagkiozis.com/forum/viewforum.php?f=8&sid=32393ff1edea4d6fdb9839f7a1ba8555 . Αν δεν μπορείς να κατεβάσεις κάτι, μου λες.
- Δημοσίευση Ν°23
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΡΑΦΩ. αΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙς Η ΣΤΕΙΛΤΕ Η ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΟΡΕΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΑΡΟ. σΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΑΣΧΕΤΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙς ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ. ο ΣΩΤΗΡΗς σΠΑΘΑΡΗς ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙς Η ΔΙΣΚΑΚΙΑ?